Botiga

Peces exclusives 100% fetes a mà, packs DIY i materials fer a fer les tevés labors: llanes, cotons, agulles, teles, drapillo, fettuccia, corda… Encàrrecs únics i personalitzats.

Cursos i Tallers

Aprèn a cosir, teixir, fer ganxet, brodar, punt de creu,… Recicla la ropa que t’agrada, personalitzala i crea la teva propia moda. Flexibilitat d’horaris, ambient agradable i acollidor.

Esdeveniments

Decoracions d’espais temporals. Celebra i decora un ambient per a una boda, una comunió, un aniversari,… Digue’ns que t’agrada i farem. Deixa volar la teva imaginació.

Interiorisme

T’ajudem a buscar el que falta a la teva llar. Mima i construeix el teu ambient. Decoració d’interiors adaptats a la teva personalitat i als teus recursos, amb equilibri, caliu i harmonia.

Visita el nostre espai a Reus!

fetamb és una botiga / taller / estudi on hi trobaràs llanes de les millors marques, fils, drapets, fetuccias, tela per a punt de creu XL,… Així com accessoris i labors fets a mà.

Ens agrada estar a la última, així que els nostres materials són actuals i de qualitat. A la nostra botiga botiga impartim tallers en els que aprendràs i/o perfeccionaràs les teves labors. També creem espais i decoracions amb el nostre servei “assessora i decora”.

Descobreix la nostra filosofia

fetamb és un taller creatiu multidisciplinari. El nostre espai reflecteix la nostra personalitat en un ambient neutre i sensible. La nostra imatge corporativa i nom fa referència al nostre equip: fetamb amor, fetamb família, fetamb il·lusió, fetamb sensibilitat i originalitat, fetamb tu.